Instructies

(nog ) meer leren…

 

 

 

 

Dé allerleukste club van Nederland!

Test je kennis  over zeilen – Watersporttest

Instructies 4 April 2020 (voorbeeld)

Beste kadetten,
Om niet te veel achter te raken met de lessen en daarmee jullie bevorderingen heeft de scheepsleiding voor de komende periode een geïmproviseerd lesprogramma op stapel gezet. Hierbij zal elke zaterdag nieuwe lesstof uit de zeekadetopleiding online beschikbaar komen om jullie de mogelijkheid te geven om, net zoals aan boord, dit tot je te nemen en je voor te bereiden op de toetsen. Mocht je al geslaagd zijn voor de opleiding/toetsen van de week, dan kan je dit zien als handige herhaling om je zeekadetvaardigheden op peil te houden. De lesstof en toetsen zijn daarom ook voor oudere kadetten en kwartiermeesters beschikbaar.  

Belangrijke informatie voor het aftoetsen;

  • De lesstof komt zaterdag online, je krijgt een week de tijd om deze lesstof te leren, 
    de bijbehorende toets komt dus de volgende zaterdag online;
  • De toets staat online van zaterdag t/m maandag, hierna wordt deze nagekeken door de scheepsleiding en voorzien van een cijfer;
  • Leer de lesstof goed want er wordt van je verwacht complete en uitgebreide antwoorden te geven op de vragen, gebruik je eigen woorden. Tekst uit het lesboek, Wikipedia, of andere bronnen wordt niet goedgekeurd en hiermee zal je dus ook niet slagen voor de toets! Uiteraard is het ook niet toegestaan om samen een toets te maken, antwoorden/toetsen welk op elkaar lijken worden daarom ook als onvoldoende gerekend. 
  • Met dit les- en toets programma geven wij jullie de kans om in aanmerking te komen voor bevorderingen. Ga hier dus goed en wijs mee om, je bevordering heb je hiermee zelf in de hand! 

Voor vragen of opmerkingen kunnen jullie contact opnemen d.m.v. de link in het menu: “Vragen”.

Download hieronder jou instructie

Zeekadetkorps Nederland

Veel meer informatie over het Zeekadetkorps Nederland kan je vinden via de site. Klik op de vlag hieronder.